novyi-prezydent-iranu-sklav-prysiahu-pid-skanduvannia-smert-amerytsi-ta-izrailiu

Новий президент Ірану склав присягу під скандування "Смерть Америці та Ізраїлю"

 • 48748 переглядiв

Масуд Пезешкіан став новим президентом Ірану, склавши присягу під скандування 'Смерть Америці та Ізраїлю'. Він пообіцяв покращити міжнародні зв'язки та послабити внутрішні обмеження, але продовжив антиамериканську риторику.

Новий президент Ірану Масуд Пезешкіан 30 липня склав присягу. Під скандування "Смерть Америці та Ізраїлю" він пообіцяв покращити зв’язки Ірану зі світом і послабити обмеження соціальних свобод всередині країни, передає Reuters, пише УНН.

Деталі

"Ми продовжуватимемо конструктивну та ефективну взаємодію зі світом, засновану на гідності, мудрості та доцільності", – заявив Пезешкіан, виступаючи у парламенті.

Як зазначають журналісти, політика нового іранського лідера мало змінилася, оскільки Тегерані далі послідовно "шукає ворога" у США. Наприклад, Іран звинувачує Сполучені Штати у підтримці того, що вони називають "ізраїльськими злочинами в Газі".

"Ті, хто постачає зброю, яка вбиває дітей, не можуть навчати мусульман людяності", – заявив Пезешкіан під скандування "Смерть Америці та Ізраїлю!".

Білий дім звинуватив Іран у фінансуванні протестів у США26.07.24, 03:34

Популярні

Новини по темі

ППО знищила близько 30 російських дронів біля Києва

 • 38582 переглядiв