nichna-ataka-rf-na-kyivshchynu-bez-postrazhdalykh-ulamky-vorozhykh-tsilei-vpaly-u-trokh-raionakh

Нічна атака рф на Київщину: без постраждалих, уламки ворожих цілей впали у трьох районах

 • 19636 переглядiв

Нічна атака росії на Київську область не призвела до жертв, уламки ворожих цілей впали в трьох районах на відкритих місцевостях поза межами забудови.

У ніч на 12 липня на Київщині працювали сили протиповітряної оборони по ворожим ракетам та ударним дронам. Обійшлось без постраждалих, влучань в житлові та критичні інфраструктурні об’єкти не було. Зафіксовано падіння уламків в 3 районах на відкритих місцевостях поза межами забудови.  Про це у п’ятницю повідомив у Facebook голова Київської ОВА Руслан Кравченко, передає УНН.

 Деталі

За словами Кравченка, тривога в області оголошувалася тричі та тривала з вечора і майже всю ніч – загалом більше ніж 7 годин. В повітряному просторі були зафіксовані ракети та ударні дрони.

В регіоні працювали сили ППО. Є збиті ворожі цілі. Влучань в житлові та критичні інфраструктурні об’єкти не зафіксовано. Постраждалих немає

- написав Кравченко.

За його словами, наразі оперативні групи фіксують падіння уламків в 3 районах на відкритих місцевостях поза межами забудови.

11 з 19 дронів і всі 5 ракет знищено над Україною, решта 8 безпілотників були локаційно втрачені - ПС ЗСУ12.07.24, 08:19

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

Над Сумщиною вночі збили крилату ракету та "шахед"

 • 19165 переглядiв