nichna-ataka-rf-na-kharkivshchynu-syniehubov-povidomyv-pro-zmiivsku-tes-tryvaie-likvidatsiia-naslidkiv-vluchannia

Нічна атака рф на Харківщину: Синєгубов повідомив про Зміївську ТЕС, триває ліквідація наслідків влучання

 • 26915 переглядiв

Російські війська здійснили нічну атаку на Харків та область, завдавши ударів по енергетичній інфраструктурі, житловим районам, та спричинивши жертви: 4 загиблих та 12 поранених.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, повідомляючи про нічну атаку рф на Харківську область, згадав про Зміївську ТЕС і повідомив, що триває ліквідація наслідків влучання, пише УНН.

Деталі

Зі слів Синєгубова, 4 квітня починаючи з 01:16 по місту Харкову загалом було випущено щонайменше 15 ворожих безпілотників, частину із них збили сили ППО. "Влучання зафіксовані в Новобаварському районі, Слобідському, Салтівському районах міста. Загинули 4 людини. 12 зазнали травм різного ступеня: 3 у важкому стані, 5 середніх, інші легкі", - повідомив Синєгубов у Telegram.

Також, з його слів, 4 квітня 05:29 у місті Лозова влучання БПЛА в будівлю підприємства. Постраждалих немає.

03:05 Балаклійське шосе, Чугуївський район, Зміївська ТЕС. Триває ліквідація наслідків влучання. Постраждалих немає

- зазначив Синєгубов.

Окрім того, він повідомив, що 02:08 у місті Лозова зафіксовано влучання в підприємство. Горіло 5 автівок. Постраждалих немає.

За минулу добу, з його слів, загалом артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Стрілеча, Красне та ін. Авіаударів зазнали н.п. Слобожанське, Вовчанськ, Голубівка, Куп’янськ, Синьківка, Петропавлівка, Піщане, Калинове, Борова. Зокрема:

▪️ 19:00 внаслідок артобстрілу села Івашки Богодухівського району пошкоджені два приватні будинки. Без постраждалих.

▪️ 18:27 ворог обстріляв ракетою Х-59МК-1 місто Мерефа Харківського району. "Влучання в виробничу будівлю підприємства. Пошкоджено 12 будинків. Постраждала 65-річна цивільна жінка, у неї гостра реакція на стрес, без госпіталізації. Травмований 55-річний цивільний чоловік: вибухова травма", - повідомив Синєгубов.

▪️ 11:00 в результаті обстрілу міста Куп'янськ-Вузловий пошкоджено приватний будинок та автомобіль. Травмований 69-річний чоловік.

▪️ 10:50 село Борова Ізюмського району. Внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено будівлю банківської установи. Без постраждалих.

▪️ 09:10 село Синельникове Чугуївського району влучання КАБом по території. Без постраждалих.

▪️ 09:05 місто Вовчанськ під ворожим обстрілом КАБ. Пошкоджено житловий будинок. Без постраждалих.

▪️ 3 квітня 09:00 селище Липці Харківського району під обстрілом КАБ. Влучання по території. Без постраждалих.

"За минулу добу на Куп’янському напрямку в межах області ворожих атак не було", - вказав Синєгубов.

Нічна атака рф на Харків та область: є влучання в енергетичну інфраструктуру, прокуратура показала наслідки04.04.24, 08:25

Популярні

Новини по темі

Українська ППО вночі збила 11 із 20 "шахедів" – Генштаб

 • 132292 переглядiв

На фронті відбулося 65 бойових зіткнень – Генштаб

 • 125291 переглядiв