nepodalik-nevskoho-ta-makiivky-tochatsia-zapekli-boi-lysohor

Неподалік Невського та Макіївки точаться запеклі бої - Лисогор

 • 22327 переглядiв

Голова Луганської ОВА повідомив про запеклі бої неподалік Невського та Макіївки. Всі атаки ворога відбито, але ситуація залишається небезпечною, проводиться евакуація населення.

Неподалік Невського та Макіївки точаться запеклі бої. Наразі всі атаки росіян відбито. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Неподалік Невського та Макіївки точаться запеклі бої. Наразі всі атаки ворога відбито, але залишатися в прифронтових селах Луганщини вкрай небезпечно. Вчергове проводимо роботу з населенням стосовно евакуації. Попри те, що населені пункти перебувають під постійним вогнем ворога, люди не погоджуються швидко,

- написав Лисогор.

За його словами, крім Невського і Макіївки учора загарбники атакували Стельмахівку.

"По Макіївці вони завдали два удари з реактивних систем залпового вогню. По двох селах Красноріченської громади окупанти поцілили з артилерії, а також застосували 76 безпілотників", - зазначив Лисогор.

Окрім того, він повідомив, що у місті Привілля, що поряд з Лисичанськом, залишилося близько 300 цивільних осіб з 7 000, що мешкали там до повномасштабного вторгнення.

Вже понад два роки вони чекають на обіцяне росіянами відновлення комунікацій. Із благ цивілізації в них тільки вода, яку періодично підвозять. Набере той, кому вистачить,

- розповів Лисогор.

За його словами, у так званій "лнр" відсутнє будь-яке залізничне сполучення з росією.

"Не готові курсувати з рф поїзди навіть до міст, окупованих 10 років тому. Окупаційна влада посилається на відсутність дозволів від фсб, хоча її сусіди з "днр", де більш небезпечно, можуть похизуватися більш гарними новинами. Кажуть, ніби технічно все готово, та водночас за наступні пів року збираються відремонтувати близько півтора десятків кілометрів колії", - повідомив Лисогор.

В окупованому Луганську на завод запрошують підлітків від 14 років, росіяни обстріляли Макіївку - ОВА03.08.24, 11:39

Популярні

Новини по темі

На Вінниччині вночі знищили 4 ворожі дрони

 • 26584 переглядiв

Курс валют на 5 серпня: долар відновив ріст

 • 24279 переглядiв