nazk-vkliuchylo-do-sponsoriv-viiny-kytaisku-kompaniiu-yaka-prodala-vsiudykhody-armii-rf

НАЗК включило до спонсорів війни китайську компанію, яка продала всюдиходи армії рф

 • 32103 переглядiв

Національне агентство із запобігання корупції внесло провідного китайського виробника мотовсюдиходів Shandong Odes Industry Co. до списку міжнародних спонсорів війни.

Китайську компанію Shandong Odes додали до переліку міжнародних спонсорів війни за постачання армії рф квадроциклів. Про це повідомляє пресслужба НАЗК, пише УНН.

Міноборони рф закупило китайські всюдиходи виробництва компанії Shandong Odes Industry Co., Ltd для потреб своєї армії. Крім того, ця китайська компанія продовжує активно постачати й інші автомобілі до РФ і платити сотні тисяч доларів до бюджету агресора,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що це стало причиною для внесення НАЗК провідного виробника мотовсюдиходів Shandong Odes Industry Co., Ltd, (Aodes) до переліку міжнародних спонсорів війни.

Нагадаємо

Як раніше писав УНН, 3 жовтня Національне агентство з питань запобігання корупції внесло до переліку міжнародних спонсорів війни три найбільші нафтогазові китайські компанії.

Відправляла свої співробітників на війну проти України НАЗК внесло німецьку компанію до переліку міжнародних спонсорів війни23.11.23, 12:17

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі