ukenru
nayev-rozpoviv-chi-vlivayut-vibori-na-distsiplinu-v-os

Наєв розповів, чи вливають вибори на дисципліну в ОС

 • 6040 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Армія та, зокрема, Об'єднані сили - завжди поза політикою, військовим є чим займатися. Про це заявив командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв в інтерв’ю ВВС Україна, коментуючи, чи впливає передвиборча лихоманка на дисципліну в ООС, повідомляє УНН.

"Армія та Об'єднані сили - завжди поза політикою, нам є чим займатися. Перед нами ворог, і коли кожен день відбиваєш ворожі обстріли і думаєш, як запобігти загрозам на день наступний, то на щось інше не залишається часу", - сказав Наєв.

Відповідаючи на запитання, який вплив виборів на самі Об'єднані сили, і чи впливають вони на дисципліну, командувач ОС зазначив: "Про дисципліну можу сказати, що нам вдалося зменшити не лише бойові втрати, а й небойові. Покращили рівень правопорядку - у кілька разів зменшили злочинність у підрозділах ООС. Наприклад, нещодавно за моїм розпорядженням затримали одного комбата, який організував незаконний збір коштів з підлеглих для власних потреб".

Нагадаємо, Генеральний штаб Збройних сил України розповів про порядок голосування військовослужбовців на виборах президента України.

Українські Національні Новини

Політика