naslidky-padinnia-ulamkiv-shakheda-u-solomianskomu-raioni-kyieva-unn-vidzniav-kadry-z-kvadraptera

Наслідки падіння уламків "шахеда" у Солом'янському районі Києва: УНН відзняв кадри з квадрокоптера

 • 33020 переглядiв

Уламки збитих безпілотників "шахід" у Києві спричинили пожежі та пошкодження будівель у трьох районах, двоє людей постраждали. УНН опублікував кадри наслідків падіння безпілотника у Солом'янському районі, зняті з квадрокоптера.

Внаслідок атаки рф на Київ у ніч на 22 грудня падіння уламків збитих "шахедів" зафіксовано у 3 районах Києва - Солом'янському, Голосіївському і Дарницькому. УНН відзняв перші кадри наслідків ворожої атаки при денному світлі у Солом'янському районі Києва.

Деталі

У Соломʼянському районі внаслідок ворожої атаки виникло загоряння на 24 поверсі житлового будинку. Займання було ліквідовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. У трьох квартирах часткове руйнування стін на 24-26 поверхах та ще у трьох — вибиті вікна.

За попередніми даними, постраждало двоє людей, з яких одну особу — госпіталізовано. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Крім того, у Дарницькому районі внаслідок падіння уламків виникла пожежа у кімнаті на другому поверсі двоповерхового приватного недобудованого будинку. Пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м. Постраждалих немає.

Доповнення

 Сили оборони у ніч на 22 грудня у небі над Україною знищили 24 з 28 запущених російськими військами ударних дронів типу Shahed.

Популярні

Новини по темі

Негода залишила без світла 387 населених пунктів в Україні

 • 33386 переглядiв