naslidky-nehody-na-odeshchyni-dtek-povernuv-svitlo-dlia-523-tysiach-rodyn

Наслідки негоди на Одещині: ДТЕК повернув світло для 523 тисяч родин

 • 30492 переглядiв

ДТЕК відновив електропостачання для 523 000 сімей у 651 населеному пункті Одеської області після негоди.

ДТЕК відновив світло в 651 населеному пункті для 523 тисяч родин Одеської області. Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі, передає УНН.

Протягом всього періоду негоди ми відновили світло в 651 населеному пункті для 523 тисяч родин. Для цього фахівці відремонтували 2 946 ліній, які живлять 6 259 підстанцій. Вдалося стабілізувати ситуацію на півночі області, більшість масштабних відключень усунуто

- йдеться у повідомленні.

Спеціалістам ДТЕК потрібно відремонтувати ще 126 ліній та 1 500 трансформаторних підстанцій, щоб повернути світло ще 54 тисячам родин.

Щоб пришвидшити ремонт, компанія залучає підрядні організації та спрямовуємо 7 бригад з північних районів області, де ситуація стабілізувалась, у більш складні райони – Ізмаїльський та Одеський.

"У першу чергу енергетики відновлюють високовольтні лінії, від яких живиться якнайбільша кількість клієнтів, після цього виконують ремонт повітряних ліній та підстанцій розподільчих мереж, за тим – відпрацьовують точкові заявки", - повідомили в ДТЕК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині сьогодні частково відкривають рух транспорту на раніше зачинених через негоду автодорогах (карта)

Лілія Подоляк

Економіка

    Популярні

    Новини по темі