ukenru
nahadaly-pro-vtratu-rosiianamy-33percent-chornomorskoho-flotu-viiskovi-kibery-zlamaly-14-saitiv-rf

Нагадали про втрату росіянами 33% чорноморського флоту: військові кібери зламали 14 сайтів рф

 • 25753 переглядiв

Фахівці з кібербезпеки Збройних сил України зламали сервери сайтів 14 російських компаній і розмістили зображення потоплених російських кораблів і літаків, нагадуючи про втрату 33% чорноморського флоту за останні два роки.

Сьогодні кібери ЗСУ провели операцію — зламали сервери 14 сайтів російських компаній і розмістили дефейс, що нагадує про втрату росіянами 33% чорноморського флоту за останні два роки, передає УНН із посиланням на АрміяInform.

Деталі

За даними ЗМІ, серед вражених — сайти компаній, які на замовлення російського військового керівництва здійснювали інформаційну та рекламну підтримку незаконного приєднання Криму 10 років тому. Зокрема, інформагентство "Новый день", регіональні портали Криму, Москви і Свердловської області та рекламні агентства, що надавали послуги з розміщення матеріалів по території росії і тимчасово окупованого Криму.

Українські хакери "поклали" сайт міноборони рф - ГУР05.03.24, 17:22 • [views_0]

На стартових сторінках компаній з’явилося зображення потоплених російських кораблів, а також літаків стратегічної авіації та нагадування, що разом із незаконним так званим приєднанням Криму в росіян "від’єдналось" 33% кораблів чорномоського флоту.

Нагадаємо

Як повідомляли ЗМІ, хакери 8 лютого провели акцію до дня військового топографа рф.

Антоніна Туманова

Війна