nabu-ogolosilo-u-rozshuk-deputata-kiyivradi-trubitsina

НАБУ оголосило у розшук депутата Київради Трубіцина

 • 364460 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Депутат Київради Владислав Трубіцин, обвинувачений у отриманні хабара на суму 1,39 млн грн за розміщення сезонних торгових точок, оголошено в розшук НАБУ. Про це повідомили у Національному антикорупційному бюро України, передає УНН

Деталі

"НАБУ розшукує депутата Київради, обвинуваченого в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі", - ідеться у повідомленні.

У лютому 2022 року, як вказано, депутат у співпраці з іншими особами отримав хабар у 1,39 млн грн за можливість розміщення сезонних торгових точок.

11 жовтня 2022 року НАБУ спільно з Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою скерували справу до суду.

Розшукуваний обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Доповнення

САП подавала клопотання про міжнародний розшук Владислава Трубіцина, обвинуваченого в одержанні 1,39 млн грн неправомірної вигоди через те, що він вдруге не з’явився на судове засідання.

Як повідомляли «Схеми», Владислав Трубіцин, якого САП та НАБУ обвинувачують у хабарництві, 13 травня 2023 року виїхав за кордон у напрямку Польщі за дозволом голови Державної прикордонної служби Сергія Дейнеки на підставі листа від очільника Головного управління розвідки.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України прокоментували інформацію про те, що депутат Київради Владислав Трубіцин, який наразі є обвинуваченим у справі про хабарництво і вже двічі не з’являвся на засідання ВАКС, зміг виїхати за кордон у травні завдяки листу за підписом керівника ГУР Кирила Буданова.

За даними слідства, депутат Київської міської ради спільно з близькими особами та посадовцями комунальних підприємств організував корупційну схему для отримання неправомірної вигоди від підприємців за розміщення сезонних торгових точок. Незважаючи на те, що право на розміщення таких точок надавалося через відкриті торги, потенційним учасникам схеми повідомляли, що перемогу можуть отримати лише визначені компанії за певну винагороду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    НАБУ оголосило у розшук депутата Київради Трубіцина

     • 364460 переглядiв

    В Україні попри санкції працює клон онлайн-казино Parimatch

     • 461347 переглядiв

    Ворог обстріляв Оріхів з мінометів, є жертва - ОП

     • 239603 переглядiв

    У Донецьку "бавовна": вибухи пролунали у районі заводу

     • 297514 переглядiв