na-zakarpattia-pryishla-velyka-voda-pidtopylo-dorohy-ta-silskohospodarski-uhiddia

На Закарпаття прийшла "велика вода", підтопило дороги та сільськогосподарські угіддя

 • 34728 переглядiв

Повінь у Закарпатській області України, спричинена сильними дощами, затопила 440 гектарів сільськогосподарських угідь, дороги та змістила опорну стіну будинку

Закарпатська область страждає від підтоплень через рясні дощі, що призвели до наводнення річок. Підтопило 440 гектарів сільськогосподарських угідь, автодорогу Мукачево-Львів та два менших автошляхи. Про це повідомили в ДСНС України у суботу, пише УНН.

Рятувальники ліквідовують наслідки підтоплень на території Закарпатської області. (...) Рясні дощі призвели до підняття рівнів води у річках. Як результат - у Берегівському та Хустському районах підтоплено 440 га сільськогосподарських угідь

- повідомили у ДСНС.

Зазначається, що підтопило два автошляхи місцевого значення між селами Чорнотисово та Холмовець, та між Великі Ком'яти та Шаланки Берегівського району, але проїзд можливий. Також вказано, що підтоплено автодорогу Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів між населеними пунктами місто Тячів та село Бедевля, проїзд можливий.

У Рахівському районі внаслідок перезволоження ґрунту відбувся зсув опорної стіни приватного дворогосподарства у селі Розтоки, повідомили у ДСНС.

Рятувальники та фахівці місцевих пожежних команд відкачують води у підвальних приміщеннях житлових будинків та дворогосподарствах у містах Ужгород, Свалява та селах Тячівського і Рахівського районів.

Нагадаємо

Через негоду без електропостачання вже майже 500 населених пунктів у західних областях України. При цьому планових відключень не передбачається.

Популярні

Новини по темі

Дубінський заявив, що його нібито побили у СІЗО

 • 34232 переглядiв