ukenru
na-ukrainsko-polskomu-kordoni-u-zviazku-z-velykodnimy-sviatamy-mozhlyvi-cherhy-dpsu

У ДПСУ розповіли де будуть найменші черги на українсько-польському кордоні в період Великодніх свят

 • 21489 переглядiв

У зв'язку з наближенням Великодніх свят кількість пасажирів та транспортних засобів на кордоні з Польщею значно зросла, що призвело до накопичення черг на таких популярних пунктах пропуску, як Краківець та Шегині, тому мандрівникам варто планувати свої подорожі відповідним чином та розглянути можливість використання менш завантажених пунктів перетину кордону.

У Держприкордонслужбі попередили українців, що у зв’язку із наближенням Великодніх свят на кордоні з Польщею збільшився пасажиропотік, тож подорожуючим варто враховувати це при плануванні своїх поїздок, пише УНН.

У зв’язку із наближенням Великодніх свят на кордоні з Польщею зростає потік осіб і транспорту. Тільки протягом останніх днів пасажиропотік в обох напрямках збільшився на 8 тис.

– йдеться у повідомленні ДПСУ.

Деталі

 У ДПСУ зазначили, що для перетину кордону легковиками та автобусами подорожні найчастіше обирають пункти пропуску "Краківець" та "Шегині". Через це перед на цих пунктах пропуску спостерігається накопичення транспорту.

Крім того, прикордонники періодично фіксують черги також і на в’їзд в Україну.

Зазначається, що найменша динаміка руху спостерігається у "Смільниці", "Грушеві", "Раві-Руській" та "Угриневі". Прикордонники закликають мандрівників, для зменшення часу очікування в чергах, обирати для перетину кордону ті пункти пропуску, де нині черг найменше.

23.03.24, 19:03 • [views_0]