na-tli-litnoho-sezonu-sprostyly-otrymannia-dozvoliv-na-nerehuliarni-perevezennia

На тлі літнього сезону: спростили отримання дозволів на нерегулярні перевезення

 • 31154 переглядiв

Україна спростила процес отримання дозволів на нерегулярні автомобільні перевезення, дозволивши перевізникам замовляти дозволи онлайн через електронний кабінет, усуваючи необхідність особистих візитів та зменшуючи час, ресурси та корупційні ризики.

В Україні спростила процес отримання дозволів на нерегулярні перевезення, дозволивши перевізникам замовляти їх онлайн, повідомили у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури, пише УНН.

Деталі

"Спрощуємо отримання дозволів на нерегулярні автомобільні перевезення. Тепер замовити дозволи можна онлайн в електронному кабінеті", - повідомили у міністерстві.

Як зазначається, раніше перевізникам доводилось їздити безпосередньо в пункти видачі й замовляти дозволи на місці, що займало багато часу та вимагало додаткових ресурсів, а найголовніше – не було передбачуваності щодо наявності дозволу. Тепер у користувачів електронного кабінету є можливість замовлення дозволів онлайн.

"Цифрові процеси сприяють швидкому отриманню необхідних документів без додаткових витрат та мінімізують корупційні ризики", - вказали у відомстві.

У відомстві зауважили, що пасажирським перевізникам доступні дозволи на нерегулярні перевезення до найбільш запитуваних країн у літній сезон, до прикладу Туреччини, Румунії, Болгарії, Греції. Усі доступні дозволи можна знайти за посиланням.

Тестовий режим онлайн-кабінету перевізника: які функції доступні20.05.24, 17:31

Популярні

Новини по темі