na-ternopilshchyni-cholovik-vlashtuvav-strilianynu-dvoie-liudei-zahynuly-shche-troie-poraneni

На Тернопільщині чоловік влаштував стрілянину: двоє людей загинули, ще троє - поранені

 • 13499 переглядiв

У Тернопільській області чоловік у військовій формі відкрив вогонь по людях. Двоє загинули, троє поранені, 45-річного підозрюваного з Житомирської області затримано, вилучено зброю.

У селі Доброводи в Тернопільській області чоловік у військовій формі влаштував стрілянину. За попередньою інформацією, в результаті двоє людей загинули, ще троє отримали поранення. 45-річного чоловіка затримано та вилучено в нього зброю. Про це УНН повідомляє з посилання на Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

"У середу, 15 серпня, близько 15:35 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Доброводи Тернопільського району невідомий чоловік, вдягнутий у військову форму, здійснив кілька пострілів з автоматичної зброї в напрямку людей та втік. За попередньою інформацією, в результаті події двоє людей загинули, ще троє отримали поранення та доставлені до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що для пошуку зловмисника в області була введена спеціальна поліцейська операція.

"Правоохоронці встановили особу підозрюваного та його можливий напрямок руху. У результаті подальших злагоджених дій із залученням співробітників спецпідрозділу КОРД, чоловік, причетний до скоєння злочину, був затриманий. Ним виявився 45-річний житель Житомирської області. Поліцейські вилучили у нього зброю", - зазначається в повідомленні.

У поліції повідомляють, що встановлюються обставини надзвичайної події. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На ґрунті ревнощів: у готелі в Тернополі майор застрелив військового21.07.24, 14:47

Популярні

Новини по темі

Підводний мисливець виявив у Дніпрі уламки "Шахеда"

 • 21719 переглядiв