na-sumshchyni-trom-pidozriuvanym-u-zgvaltuvanni-nepovnolitnoi-obrano-zapobizhni-zakhody

На Сумщині трьом підозрюваним у зґвалтуванні неповнолітньої обрано запобіжні заходи

 • 11675 переглядiв

На Сумщині суд обрав запобіжні заходи трьом чоловікам, підозрюваним у зґвалтуванні 17-річної дівчини. Двох взято під варту без права на заставу, третій може вийти під заставу у 242 тис. грн.

За клопотанням слідчого та ювенальних прокурорів рішенням суду трьом підозрюваним у зґвалтуванні неповнолітньої обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. При цьому двом - без права на заставу, їх третій спільник може вийти під 242 тис. 240 грн застави. Про це повідомляє прокуратура Сумщини, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що мова йде про подію, що сталась в одному з населених пунктів Конотопського району 29 липня 2024 року.

Пізно ввечері 17-річна дівчина сіла в попутну автівку, щоб доїхати до дому. У транспортному засобі знаходились троє молодиків, яким 24, 21 та 20 років. Однак замість того, щоб підвезти дівчину додому, вони заїхали у лісосмугу та почали чіплятися до неповнолітньої, пропонуючи їй вступити у статеві зносини,

- йдеться у повідомленні.

Отримавши відмову від потерпілої, чоловіки почали погрожувати пневматичним пістолетом, після чого вдалися до дій сексуального характеру. Надалі молодики відвезли дівчину до міста, де у квартирі один із них повторно зґвалтував потерпілу.

Дії підозрюваних кваліфіковано за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

На Сумщині чоловік зґвалтував неповнолітню сестру співмешканки02.08.24, 22:46

Ольга Розгон

Суспільство

Популярні

Новини по темі