na-rivni-vsiiei-derzhavy-pratsiuiemo-nad-zakhystom-enerhoobiektiv-zelenskyi

На рівні всієї держави працюємо над захистом енергообʼєктів – Зеленський

 • 20250 переглядiв

Президент Зеленський наголосив на важливості захисту енергооб'єктів та дотримання термінів робіт. Він також зазначив, що в регіонах є можливості для створення нової генерації та отримання підтримки від партнерів.

На рівні всієї держави йде робота над захистом енергооб’єктів – усі терміни щодо конкретних об’єктів, які озвучуються зараз на нарадах, мають бути дотримані. Про це заявив Президент Володимир Зеленський, та додав, що це буде критерій і для деяких кадрових питань, передає УНН.

Спочатку – Волинь. Безпекові питання, кордон. Усе те, що стосується півночі нашої держави. Волинська область, Рівненська, Житомирщина, Київщина, Чернігівщина. Багато вже зроблено – і щодо фортифікацій, і щодо мінування кордону. Але є ще кілька доручень для військових. Дуже важливих

- сказав Зеленський.

Він зазначив, що багато енергетичних питань, а також соціальних, освітніх.

Щодо енергетики – у більшості наших регіонів є значні можливості для створення нової генерації. Вже є кредитні та грантові програми, є різні форми підтримки від наших партнерів – більшість громад можуть знайти для себе такі варіанти, щоб забезпечити людям більшу енергетичну спроможність. На рівні всієї держави ми працюємо над захистом енергооб’єктів – усі терміни щодо конкретних об’єктів, які озвучуються зараз на нарадах, мають бути дотримані. Це буде критерій і для деяких кадрових питань

- заявив Зеленський.

Україна зустріне зимовий сезон енергетично сильнішою, аніж сьогодні – Гринчук23.07.24, 14:31

Доповнення

Глава міністерства енергетики Герман Галущенко впевнений, що в українській енергосистемі ситуація буде поліпшуватися. Попри умови війни та ймовірні атаки рф, енергетики спроможні контролювати ситуацію; відповідного досвіду балансування системи в умовах війни не має жодна країна світу.

Популярні

Новини по темі