na-ranok-vivtorka-dani-cherez-zastosunok-rezerv-onovyly-maizhe-32-mln-hromadian-minoborony

На ранок вівторка дані через застосунок Резерв+ оновили майже 3,2 млн громадян - Міноборони

 • 10983 переглядiв

За словами заступника міністра оборони, станом на 16 липня майже 3,2 мільйона громадян оновили свої дані через додаток "Резерв+" і майже 3 мільйони створили електронний військовий квиток.

На сьогодні, 16 липня, свої дані через застосунок Резерв+ оновили майже 3,2 млн громадян. Також через застосунок майже 3 млн громадян сформували електронний військово-обліковий документ.

Про це розповіла заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

На ранок 16 липня свої дані через застосунок Резерв+ оновили майже 3,2 млн наших громадян і також майже 3 млн сформували електронний військово-обліковий документ. Я нагадаю, що це можливість завантажити свій електронно-військовий документ через Резерв+ і можливість надавати всім посадовим особам, які мають перевіряти цей документ у зручному форматі шляхом сканування QR-коду. Це блокпости, це пункти прикордонної служби і тд

 - сказала Черногоренко.

Вона розповіла, що за останні дні навантаження на реєстри зросли."Ще вчора навантаження на реєстр зросло, воно зараз втричі більше.

Ми розуміємо, що в останній день може бути велике навантаження. На відміну від ТЦК та СП, куди ви повинні потрапити фізично, у додатку "Резерв+" буде встановлена мітка часу, коли громадянин оновлював облікові дані

- додала Черногоренко. 

Нагадаємо

Послугами мобільного додатка "Резерв+", територіальних центрів комплектації та центрів надання адміністративних послуг для оновлення персональних даних та оформлення військово-облікових документів скористалися вже понад чотири мільйони українців.

Популярні

Новини по темі

Більше ніж половина українців не вважають себе європейцями

 • 106430 переглядiв