ukenru
na-prikarpatti-shkolyari-vtrachali-svidomist-pid-chas-liniyki-na-yakiy-vistupav-poroshenko

На Прикарпатті школярі втрачали свідомість під час лінійки, на якій виступав Порошенко

 • 17306 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Під час святкової лінійки на честь Останнього дзвоника у Ямницькій школі-ліцеї, що розташований у с. Ямниця Івано-Франківської області, декілька дітей почали втрачати свідомість. Про це у коментарі УНН повідомив Начальник управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Івано-Франківської ОДА Володимир Джигіта.

"Кільком дітям стало недобре, не зважаючи на те, що було забезпечена велика кількість води для пиття і діти перебували в тіні до початку заходу", – зазначив Джигіта.

Варто зазначити, що на святі Останнього дзвоника у Ямницькому ліцеї був присутній президент Укрїни Петро Порошенко, який проголошував промову. Після нього виступала директор школи, і в цей час одному зі школярів стало недобре.

"Президент підбіг і відвів дитину до медичних працівників. На місці чергували два екіпажі швидкої допомоги. Загалом втратили свідомість орієнтовно троє дітей. Вони отримали допомогу", – розповів Джигіта.

Зазначено, що діти почали втрачати свідомість, попередньо, через спеку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні немає підстав для скасування шкільних лінійок – МОН 

Нагадаємо, 8 травня в м. Черкаси на території загальноосвітньої школи № 8 під час проведення шкільної лінійки відчули погіршення самопочуття 15 учнів школи (2-9 класи). Згодом до лікарні було доставлено 59 осіб з ознаками отруєння невідомою речовиною. Слідство наразі вивчає більше ніж п’ять основних чинників отруєння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП