na-okupovaniy-luganschini-kolaborantam-pochali-vruchati-povistki-ova-1

На окупованій Луганщині колаборантам почали вручати повістки - ОВА

 • 304636 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Щоб звільнити місця під "своїх" людей росіяни на тимчасово окупованій частині Луганщині почали розсилати колаборантам із силових структур повістки, повідомляє голова ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

"Колаборанти із силових структур почали отримувати повістки. За задумом росіян, це найпростіший спосіб звільнити місця під своїх людей, які приїздять на окуповану Луганщину з різних регіонів", - каже Лисогор.

Деталі

За його словами, «своїх людей» росіяни влаштовуються до так званих «правоохоронних органів» одразу на керівні посади.

"Зрадники нікому не потрібні", – додає він.

Також окупанти не мають потреби в місцевому населенні, окрім як відправляти їх на так звані "вибори". За словами Лисогора, Сєвєродончани все частіше скаржаться на низьку якість показових ремонтів багатоповерхівок.

"Поки загарбницькі ЗМІ повідомляють про сотні відновлених будинків, невдоволені місцеві жителі публічно звертаються до окупаційної влади", - написав очільник Луганської ОВА.

Доповнення

На тимчасово окупованих територіях Луганщини складна ситуація з медичною допомогою у Старобільську. Також не вистачає банкоматів та погано працює транспорт. Окупанти примушують громадян робити російські документи під загрозою звільнення з роботи та депортації. Без паспорта рф неможливо робити будь-які офіційні чи фінансові операції, випускникам - отримати диплом чи скласти іспити.

Намагаються скоротити переміщення населення до мінімуму з метою пошуку тих, хто допомагає Збройним силам України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони продовжують наступальні дії на північ та південь від Бахмута - речник Генштабу

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі