na-mykolaivshchyni-zavtra-den-zhaloby-za-zahyblymy-vid-ataky-rf-11-kvitnia

На Миколаївщині завтра День жалоби за загиблими від атаки рф 11 квітня

 • 23195 переглядiв

П'ятеро мирних жителів загинули в результаті російського ракетного удару по Миколаєву. 13 квітня оголошено Днем жалоби в регіоні.

Завтра, 13 квітня, в Миколаївській області оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару рф по Миколаєву 11 квітня, який забрав життя п'яти людей. Про це УНН повідомляє із посиланням на Миколаївську ОВА. 

"13 квітня у Миколаївській області оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок російської ракетної атаки по місту Миколаєву", - йдеться у повідомленні ОВА. 

Як повідомляється, з метою вшанування пам’яті жертв російської ракетної атаки у День жалоби на всій території області приспустять Державний Прапор України. 

Керівникам підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності рекомендовано скасувати проведення концертно- розважальних заходів. Керівникам телерадіокомпаній запропоновано внести зміни до теле- і радіопередач.

Нагадаємо 

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Миколаєву збільшилася до п’яти . Сьогодні, 12 квітня, у лікарні помер 37-річний чоловік, який отримав важкі поранення. Наразі п’ять цивільних загинуло. 4 людей отримали поранення.

Популярні

Дрони атакували нафтобазу у Воронезькій області

 • 74565 переглядiв

У Запоріжжі лунають вибухи

 • 114520 переглядiв

Новини по темі

У Сумах пролунали вибухи

 • 46113 переглядiв

Мета рф досягти тотального блекауту в Україні – Галущенко

 • 20254 переглядiв