na-mykolaivshchyni-vnochi-znyshcheno-13-shakhediv-voroh-zavdav-raketni-udary-ye-poshkodzhennia

На Миколаївщині вночі знищено 13 "шахедів", ворог завдав ракетні удари, є пошкодження

 • 30154 переглядiв

У ніч на 6 серпня на Миколаївщині збито 13 БпЛА 'Shahed'. Ворог завдав ракетних ударів по Вознесенському та Миколаївському районах, атакував дроном Куцурубську громаду. Пошкоджено будівлі, виникли пожежі.

У Миколаївській області вночі збито 13 ворожих дронів типу "Shahed". Минулої доби ворог завдав ракетних ударів по Вознесенському та Миколаївському районах. Пошкоджено будівлі амбулаторії, бази відпочинку, приватну власність, виникли пожежі. Про це повідомив у вівторок голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

Деталі

"У ніч на 6 серпня силами й засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено 13 БпЛА типу "Shahed-136/131", - написав Кім у Telegram.

З його слів, у Вознесенському районі учора, 5 серпня, о 15:32 та 15:50 ворог завдав ракетних ударів за межами населеного пункту району. Постраждалих немає.

У Миколаївському районі, за даними Кіма, учора, 5 серпня, близько 16:16 ворогом здійснено ракетний удар по відкритій ділянці за межами населеного пункту району. "Внаслідок дії вибухової хвилі пошкоджено вікна амбулаторії загальної практики сімейної медицини та двох домоволодінь. Також виникла пожежа сухої трави, яка була оперативно ліквідована. Постраждалих немає", - повідомив Кім.

Увечері, 5 серпня, о 19:18, як зазначив голова ОВА, ворог атакував FPV-дроном Куцурубську громаду. Постраждалих немає.

"Уночі, 6 серпня, орієнтовно о 02:55 ворог атакував Очаківську та Коблівську громади БпЛА типу "Shahed 131/136", внаслідок бойової роботи та падіння уламків виникло три пожежі на відкритих територіях, які були оперативно ліквідовані вогнеборцями. Окрім того, в Очаківській громаді пошкоджено три приватних домоволодіння, а у Коблівській громаді уламки впали за межами території бази відпочинку, внаслідок чого вибуховою хвилею пошкоджено вікна підсобного приміщення та будівлі бази відпочинку. Постраждалих немає", - зазначив Кім.

У небі над Україною вночі збито 4 з 6 ракет та 15 із 16 "шахедів"06.08.24, 08:29

Популярні

Новини по темі

росіяни обстріляли 6 громад Сумщини: 44 вибухи за ніч

 • 25740 переглядiв

Курс валют на 6 серпня: НБУ зміцнив курс гривні

 • 27172 переглядiв

У Києві вранці Mazda влетіла у вантажівку: водій загинув

 • 21782 переглядiв