na-lvivshchyni-zapustyly-novu-vysokodebitnu-sverdlovynu

На Львівщині запустили нову високодебітну свердловину

 • 35076 переглядiв

"Укрнафта" запустила нову нафтову свердловину у Львові з початковим дебітом 25-30 тонн на добу, пробуривши її всього за 32 дні. Це вже третя свердловина, яку компанія пробурила у 2023 році на цьому ж родовищі.

ПАТ "Укрнафта" запускає в роботу нову свердловину на Заході України з початковим добовим дебітом нафти 25-30 тонн. Про це у понеділок, 4 грудня, повідомила пресслужба компанії, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що ціллю буріння свердловини стала розвідка запасів у стрийських відкладах. Роботи провели в стислі терміни: стовбур загальною протяжністю 1244 метри пробурили всього за 32 доби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні запустили ще 5 газових свердловин - Нафтогаз

В процесі будівництва об'єкта відкрили проєктний горизонт та за допомогою геофізичних досліджень встановили його перспективність в плані нафтовидобутку

зазначив директор Укрнафти Сергій Корецький.

Наразі здійснили перфорацію покладів в інтервалі 1085-1122 метрів, це близько 30% від загальної товщі нафтонасичених пластів стрийських відкладів.

Відбувається процес освоєння. Початковий дебіт нафти - 25-30 тонн на добу.

В Укрнафті зазначили, що це вже третя свердловина, пробурена компанією у 2023 році в межах одного конкретного родовища, і друга з них створена в партнерстві з ТОВ БК Горизонти. До кінця року на цьому ж родовищі мають бути побудовані ще три свердловини.

Лілія Подоляк

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині запустили нову високодебітну свердловину

     • 35076 переглядiв

    Вийшов перший трейлер комп’ютерної гри Grand Theft Autо

     • 42001 переглядiв

    У Керчі та Феодосії прогриміли вибухи, потім зникло світло

     • 32879 переглядiв