na-lvivshchyni-u-smertelnu-dtp-potrapyv-elektrokar-zahynuv-pasazhyr

На Львівщині у смертельну ДТП потрапив електрокар: загинув пасажир

 • 21097 переглядiв

У Львівській області внаслідок зіткнення Volkswagen Bora та електромобіля Nissan Leaf загинув пасажир Nissan, відкрито кримінальне провадження.

У Львівській області зіткнулися Volkswagen Bora та електромобіль Nissan Leaf, пасажир останнього загинув, відкрито кримінальне провадження, повідомили у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

ДТП сталася 31 березня близько 17.30 у селищі Нижнє Синьовидне, Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Volkswagen Bora, яким керувала 38-річна жінка, та Nissan Leaf, за кермом якого перебувала жінка 52 роки.

"Внаслідок зіткнення водійка Nissan отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні, а її пасажир-одноліток від отриманих травм помер на місці події", - вказали у поліції.

Як повідомили у ДСНС, пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічного інструменту проводились роботи з деблокування пасажира, з автомобіля Nisan Leaf, та відключенню акумуляторної батареї.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

В Україні на чверть зросла кількість ДТП – поліція27.01.24, 04:52

Довідково

Nissan Leaf - електромобіль японського концерну Nissan, що серійно випускається з весни 2010 року.

Популярні

Новини по темі

У Сумській ОВА розповіли про перебіг евакуації з прикордоння

 • 107371 переглядiв