ukenru
na-luganschini-cholovik-obliv-byuleteni-pivom

На Луганщині чоловік облив бюлетені пивом

 • 8680 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Станом на 14:00 правоохоронці Луганської області зафіксували 35 повідомлень про можливі порушення під час виборів. Про це повідомляє прес-служба поліції області, передає УНН.

Серед іншого, у місті Рубіжне при отриманні бюлетеня, громадянин, нахилившись над столом, облив три бюлетеня пивом, яке у нього знаходилось в кишені верхнього одягу.

У Лисичанську на виборчій дільниці заявник виявив той факт, що за нього невідомі проголосували та поставили підпис, а заявниця з інвалідністю поскаржилась до поліції, що вона не може проголосувати, бо виборча комісія їй повідомила, що її не має у списках виборців.

У Сєвєродонецьку зареєстрували повідомлення про фотофіксацію у виборчій кабінці і про те, що член виборчої комісії супроводжував людину похилого віку до кабінки.

У м. Сватове виборець намагався винести з приміщення дільниці виборчий бюлетень. Також надійшло повідомлення про те, що на думку заявниці члени виборчої дільниці не виконують свої обов’язки, а саме не розповідають виборцям – мешканцям села, що саме не можна ставити в бюлетені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори президента: найважливіше (трансляція)

У м. Кремінна та м. Старобільськ заявники повідомили, що їх немає у виборчих списках.

У Новоайдарському районі виборець пошкодив свій бюлетень, написав на ньому нецензурні вислови, а потім став вимагати, щоб йому видали новий.

У с. Станиця Луганська один з наглядачів повідомив, що зафіксовано випадок фотографування бюлетеня в кабінці.

Як повідомляв УНН, станом на 16:00 дня виборів, 31 березня, до поліції надійшло 950 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом, за 12 фактами розпочато кримінальні провадження.

Українські Національні Новини

Політика