na-khersonshchyni-rosiiany-potsilyly-u-medychnyi-zaklad-ta-ahropidpryiemstvo-8-liudei-poraneno

На Херсонщині росіяни поцілили у медичний заклад та агропідприємство, 8 людей поранено

 • 27564 переглядiв

У Херсонській області російські війська обстріляли та завдали ударів по декількох населених пунктах, пошкодивши житлові квартали, медичний заклад, адміністративну будівлю, сільськогосподарське підприємство, газопровід, господарські споруди та приватні автомобілі, поранивши 8 осіб.

У Херсонській області минулої доби російські війська атакували 20 населених пунктів, поціливши у медичний заклад, адміністративну будівлю, сільськогосподарське підприємство, поранивши 8 людей, повідомив у понеділок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Через російську агресію 8 людей дістали поранення

- написав Прокудін у Telegram.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Садове, Білозерка, Кізомис, Станіслав, Софіївка, Дар'ївка, Микільське, Придніпровське, Дніпровське, Чорнобаївка, Берислав, Тягинка, Нововоронцовка, Червоний Маяк, Костирка, Зміївка, Львове, Михайлівка та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили в медичний заклад, адмінбудівлю, сільгосппідприємство; житлові квартали населених пунктів області, зокрема багатоповерхівку та 22 приватні будинки. Пошкоджено газопровід, господарчу споруду та приватні автомобілі.

У Херсоні від повторного ворожого обстрілу постраждав рятувальник, що брав участь у гасінні пожежі від влучання14.07.24, 18:20

Популярні

Новини по темі

Негода залишила без світла 446 населених пунктів у 6 областях

 • 16824 переглядiв

У Чорному морі відсутні ворожі ракетоносії - ВМС

 • 113334 переглядiв

Ворог вдарив по Нікопольщині з безпілотників та артилерії

 • 30777 переглядiв

Трамп прибув до Мілуокі на з'їзд Республіканської партії

 • 99655 переглядiв