na-khersonshchyni-cherez-rankovu-ataku-rf-pobilshalo-postrazhdalykh-vidkliuchyly-haz-cherez-poshkodzhenyi-hazoprovid

На Херсонщині через ранкову атаку рф побільшало постраждалих, відключили газ через пошкоджений газопровід

 • 25780 переглядiв

В результаті російського обстрілу села Садове в Херсонській області було поранено двох цивільних осіб та пошкоджено газопровід, що тимчасово припинило газопостачання жителів.

Кількість постраждалих через ранковий ворожий обстріл села Садове у Херсонській області збільшилася - стало відомо про ще одного постраждалого, також пошкоджено газогін, повідомив у понеділок голова Херсонської МВА Роман Мрочко, пише УНН.

Деталі

Мрочко вказав, що зранку ворог атакував Садове, і пошкоджено газогін. "До проведення відновлювальних робіт працівники АТ "Херсонгаз" були вимушені тимчасово припинити газопостачання для місцевих жителів. Про відновлення подачі газу садівцям повідомимо додатково", - зазначив він у Telegram.

Також, з його слів, сьогодні до медиків звернулись двоє поранених.

"Чоловік 1981 р.н. дообстежується. Попередньо в нього мінно-вибухова травма, отримана під час ранкового ворожого обстрілу села Садове", - повідомив Мрочуо.

Інший 44-річний чоловік, за його даними, також отримав мінно-вибухову травму. "Зараз медики продовжують його обстежувати. Поранений він був ще 11 липня під час атаки армії рф на Дніпровський район Херсона", - вказав Мрочко.

Війська рф вдарили по селу на Херсонщині: поранено жінку15.07.24, 09:28

Популярні

Новини по темі

Італія планує відновити ядерну енергетику в країні - FT

 • 10839 переглядiв