na-donechchyni-voroh-z-drona-atakuvav-politseiske-avto-zahynuv-pravookhoronets

На Донеччині ворог з дрона атакував поліцейське авто, загинув правоохоронець

 • 30332 переглядiв

Капітан поліції Дмитро Петренко загинув у Донецькій області, коли російський безпілотник влучив у його службовий автомобіль під час виконання службових обов'язків.

На Донеччині у результаті атаки ворога по поліцейському автомобілю загинув правоохоронець Дмитро Петренко. Про це повідомив голова Нацполіції Іван Вигівський, передає УНН.

За словами Вигівського, кожного дня агресор "полює" на поліцейських, які є міцною ланкою Сил безпеки і оборони країни, допомагають людям, рятують та захищають, на жаль, часто ціною власного життя. Сьогодні поліцейська сімʼя зазнала непоправної втрати — під час виконання службових обовʼязків загинув ще один працівник.

"Внаслідок влучання російського дрона в службовий автомобіль отримав несумісні з життям травми поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Покровського районного управління, 38-річний капітан поліції Дмитро Петренко, який саме працював на своїй території. Службу Дмитро розпочав ще у 2006 році. Відданий своїй справі, добрий та щирий. Він допомагав людям до останнього дня. У Дмитра залишились дружина, донька та син, батьки", - повідомив голова Нацполіції.

Вигівський висловив щирі співчуття рідним та близьким.   

Смертоносні атаки рф на Донеччині: щонайменше 4 людини загинули і 9 - поранені12.07.24, 18:30

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі