na-cherkaschini-priznachili-pozachergovi-vibori-miskogo-golovi

На Черкащині призначили позачергові вибори міського голови

 • 15985 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Верховна Рада у середу підтримала проект постанови про призначення позачергових виборів Золотоніського міського голови Золотоніського району Черкаської області. Рішення підтримав 331 нардеп, повідомляє кореспондент УНН.

Деталі

Постановою пропонується призначити позачергові вибори Золотоніського міського голови Золотоніського району Черкаської області на неділю 27 березня 2022 року.

Так, пояснюється, що на перших виборах 25 жовтня 2020 року Золотоніським міським головою Золотоніського району Черкаської області був обраний Войцехівський Віталій Олександрович.

На проміжних виборах 31 жовтня 2021 року в одномандатному виборчому окрузі №197 Войцехівського обрали народним депутатом України. Постановою Центральної виборчої комісії від 12 листопада 2021 року №455 Войцехівського було зареєстровано народним депутатом України.

10 листопада 2021 року Войцехівський звернувся з особистою заявою до Золотоніської міської ради про складення ним повноважень міського голови за власним бажанням.

Нагадаємо

12 листопада ЦВК зареєструвала народними депутатами Сергія Козиря й Віталія Войцехівського, які були обрані до Верховної Ради на проміжних виборах 31 жовтня в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та № 197 (Черкаська область). Обидва балотувалися від "Слуги народу".

Також народним депутатом зареєстровано Сергія Кострійчука, яких пройшов до Ради за виборчим списком партії “Слуга народу” на позачергових виборах 2019 року, у зв’язку зі складенням депутатського мандату Іриною Верещук.

16 листопада три народні депутати від "Слуги народу" склали присягу у стінах парламенту.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Досягнення України за 2021 рік: що увійшло до списку

     • 39792 переглядiв

    Карантин в Україні продовжили до квітня

     • 23921 переглядiв