na-bukovini-dva-dni-u-lisi-shukali-zhinku-vona-zaplutalasya-v-ozhini-y-ne-mogla-vibratisya

На Буковині два дні у лісі шукали жінку: вона заплуталася в ожині й не могла вибратися

 • 53891 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. На Буковині поліцейські врятували жінку, яка в лісі перебувала понад дві доби. Вона заплуталася в кущах ожини і не могла самостійно вибратися звідти. Правоохоронці знайшли потерпілу за 20 кілометрів від її дому. Про це повідомляє поліція Чернівецької області, пише УНН.

Цитата

«У неділю, 5 листопада, до поліції звернулася 55-річна жителька села Горішні Шерівці та повідомила, що її матір напередодні пішла в ліс по гриби та не повернулася додому. Пошуки жінки тривали понад дві доби. Правоохоронці доклали усіх зусиль, знайшли жінку та доправили її до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Деталі

Одразу було створено декілька пошукових груп, представники яких отримали прикмети та детальний опис зниклої. Правоохоронці вирушили у ліс, яким часто ходила жінка по гриби.

Шукачі пройшли понад 20 кілометрів від дому пенсіонерки. Через дві доби з початку пошуків лейтенант поліції знайшов жінку в лісі в зарослих кущах. Вона заблукала, заплуталася в ожині та не могла самостійно вибратися.

Знайшовши жінку, поліціянт надав їй першу домедичну допомогу, викликав лікарів. Медики, які приїхали на виклик, констатували в жінки переохолодження та госпіталізували її. Наразі її здоров'ю та життю нічого не загрожує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тікав через ліс за кордон, але заблукав: ухилянта знайшли прикордонники

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Які аромати та парфуми будуть у тренді у 2024 році?

     • 32148 переглядiв

    Рада обрала двох експертів для конкурсу в Конституційний суд

     • 39892 переглядiв

    Пілоти поки не навчаються на F-16 в Румунії - Ігнат

     • 33927 переглядiв