mzs-pro-druhyi-samit-myru-mistsia-i-daty-promizhnykh-zustrichei-vzhe-vyznacheni

МЗС про другий Саміт миру: місця і дати проміжних зустрічей вже визначені

 • 18828 переглядiв

МЗС повідомляє про активну підготовку до другого Глобального саміту миру. Визначено місця і дати проміжних зустрічей, ведеться робота на всіх рівнях, включаючи президента та Офіс президента.

Речник МЗС Георгій Тихий розповів, що Україна готується до підготовки до другого Глобального саміту миру, місця і дати проміжних зустрічей вже визначені, а підготовка ведеться на всіх рівнях. Про це Тихий розповів під час брифінгу, передає УНН.

Деталі

Попередньо, місця, дати цих проміжних зустрічей визначено, але я не забігаю вперед, а запропоную дочекатися, коли вони будуть оголошені, щоб не зірвати цей дипломатичний процес. Підготовка йде повним ходом. Весь цей процес активно рухається, відбувається постійне спілкування на всіх рівнях президента, Офіса президента, міністерства закордонних справ. Процес живий, він рухається активно

- сказав Тихий.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що світ хоче бачити росію на другому Саміті миру. Україна не може бути проти цього, оскільки це може допомогти досягти вагомих результатів у вирішенні конфлікту.

Популярні

Новини по темі

МЗС працює над цифровізацією консульських послуг

 • 18951 переглядiв