mizhnarodniy-ne-dorivnyuye-yakisniy-yak-merezha-goteliv-radisson-obmanyuye-kliyentiv

Міжнародний не дорівнює якісний: як мережа готелів Radisson обманює клієнтів

 • 2202399 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Міжнародна компанія Radisson Hotel Group уже багато років працює на міжнародному ринку та надає послуги з гостинності у готелях під брендом Radisson. Готелі компанії є по всьому світу і асоціюються з найвищим рівнем комфорту. Однак, як виявилося, далеко не завжди ця асоціація відповідає реальності. До УНН звернулися українські туристки, які відчули гірке розчарування від зіткнення з реальністю.

Radisson Blu Beach Resort розташований на Кріті поблизу селища Мілатос на березі Егейського моря.

Готель обіцяє фешенебельний відпочинок.

«Створіть незабутні спогади в Мілатосі, відпочиваючи в справжній розкоші», - зваблює опис готелю на офіційному сайті.

Однак, імовірно, розуміння справжньої розкоші в адміністрації готелю та відпочиваючих – відрізняється.

«Ми планували відпочинок заздалегідь, ретельно підбирали готель. Radisson завжди був показником якості, і ми не очікували, що не у найдешевшому готелі на одній з комфортніших віл цього готелю ми зіткнемося з брудом і розбитими стінами», - розповідає туристка.

За її словами, такого вони не очікували навіть «від тризіркового готелю в Туреччині».

За словами туристок, облаштування вілли, у яку їх заселили, не відповідає заявленому на сайті готелю. Окрім того, у ванній кімнаті брудно, а на стіні – розбита дірява плитка.

«Після спілкування з представниками адміністрації ми вирішили змінити готель. Але сама ситуація стала для нас неочікуваною та залишила по собі неприємний осад. Не знаю, як побудована мережа і чи готелі відкриваються за принципом франшизи, але хотілося б, щоб більше контролю було з боку головної компанії за адміністраторами готелів на місцях – за тим, як вони стежать за якістю послуг, сервісом, чистотою та облаштуванням номерів. Така поважна всесвітня мережа, чималі гроші за проживання, а умови - ледь не як у хліву», - обурилася українка.

Додамо

Radisson Hotel Group продовжив свою діяльність в рф після початку повномасштабного вторгнення. За даними сайту commercialproperty, Radisson Hotels має в росії 37 готелів, сумарно на 9907 номерів. І 4 готелі перебувають на етапі будівництва.

Українські Національні Новини

Наші за кордоном

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожі БПЛА в районі Харкова - начальник гарнізону

     • 1692464 переглядiв

    Вночі росіяни атакували "шахедами" селище на Харківщині

     • 1119950 переглядiв

    На півдні України вночі знищили 13 "шахедів"

     • 800782 переглядiв