ukenru
microsoft-pochynaie-testuvaty-reklamu-v-meniu-pusk-windows-11

Microsoft починає тестувати рекламу в меню "Пуск" Windows 11

 • 35027 переглядiв

Корпорація Майкрософт тестує рекламу в меню "Пуск" Windows 11 для деяких учасників програми Windows Insider, з можливістю вимкнути цю функцію, але з часом вона може бути ввімкнена для всіх користувачів.

Компанія Microsoft розповіла, що починає тестувати рекламу в меню "Пуск" Windows 11, передає УНН.

Деталі

Поки що звичайні користувачі можуть не переживати, оскільки це тестування стосуватиметься лише деяких учасників програми Windows Insider Program. Крім того, мова про функцію, яка буде включена за замовчуванням, але її можна буде вимкнути.

Однак, швидше за все, рано чи пізно реклама в Windows у такому вигляді все ж таки з'явиться у всіх.

Це відображатиметься лише для інсайдерів Windows у бета-каналі в США та не застосовуватиметься до комерційних пристроїв (пристроїв, якими керують організації

йдеться у дописі Microsoft у блозі.

Рекламу програм можна вимкнути в розділі "Налаштування" Windows 11, але, здається, Microsoft увімкне їх за замовчуванням. Microsoft шукає відгуки про зміни, тому, можливо, компанія може вирішити відмовитися від цієї реклами в збірках для розробки Windows 11, якщо буде достатньо відгуків, які свідчать про те, що вони не будуть популярним доповненням.

З іншого боку, Microsoft експериментує з рекламою в Windows вже близько 10 років і поки що робить це максимально обережно.

Російські хакери через пошту Microsoft викрали листування урядовців США - CISA11.04.24, 23:55 • [views_0]

Лілія Подоляк

Анонси