ukenru
mer-irpenya-rozpoviv-yak-prosuvayetsya-vidnovlennya-poshkodzhenikh-rashistami-sadochkiv-ta-shkil

Мер Ірпеня розповів, як просувається відновлення пошкоджених рашистами садочків та шкіл

 • 594113 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. В Ірпені Київської області залишилося три проблемних об’єкти освітньої інфраструктури: два дитячих садочки та одна школа. Щодо житлових багатоповерхівок, то цього року очікується фінансування на проведення капітальних ремонтних робіт. Про це повідомив журналісту УНН Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Цитата

«Зараз у нас залишилося три проблемних об’єкти – це два садочки і одна школа. Для одного садочка ми вже знайшли кошти - уряд Литви взявся повністю відбудовувати. Залишається ще один ліцей, який пообіцяли нам відновити ЮНІСЕФ, але на сьогодні є якісь перепони, і вони, м'яко кажучи, не виконують поки що домовленості, але ми шукаємо інших інвесторів. Другий садочок ми подаємо на державну програму на фінансування, і я впевнений, що нам у наступному місці її затвердять», - розповів Маркушин.

Окрім того, він розповів, що розробляються проекти для відновлення багатоповерхових будинків.

«Ми робимо проекти й подаємо на фінансування по багатоповерхових будинках. Я впевнений, що у цьому році відкриється капітальний ремонт, і зможемо фінансувати вже капітальні роботи по багатоповерхових будинках. Стоїть завдання максимально відремонтувати всі будинки в цьому році… Допомагає UNITED24, і сім будників вже включено в цю програму», - сказав Маркушин.

Доповнення

Кабінет міністрів України погодив пропозицію щодо проектування та будівництва моста через річку Ірпінь для автомобілів на дорозі державного значення Р-30. 

В Ірпінь передали чотири генератори. Два з них отримали школи міста, один віддали КП "Теплоенергопостач", а четвертий подарували КП "Ірпіньводоканал". 

Українські Національні Новини

Війна