maizhe-dva-miliony-hryven-kompensatsii-na-zakupivliu-heneratoriv-mer-brovariv-ihor-sapozhko-nahadav-shcho-u-misti-diie-vidpovidna-prohrama

Майже два мільйони гривень компенсацій на закупівлю генераторів - мер Броварів Ігор Сапожко нагадав, що у місті діє відповідна програма

 • 13575 переглядiв

Майже два мільйони гривень компенсацій на закупівлю генераторів - мер Броварів Ігор Сапожко нагадав, що у місті діє відповідна програма.

У Броварах з осені 2022 року діє програма з виплати компенсацій за закупівлю та встановлення генераторів для багатоквартирних будинків. Про це у своєму Telegram-каналі нагадав мер міста Ігор Сапожко, пише УНН.

Деталі

Міський голова зазначив, що інформація, яка з’явилася у соцмережах, про те, що згадана програма не діє, не відповідає дійсності. Повідомив, що до цієї програми вже долучилися майже 30 міських ОСББ та ЖБК, на компенсації було виділено майже два мільйони гривень. А також пояснив механізм отримання компенсацій.

"Відповідна програма діє у нашому місті з кінця 2022 року, і до неї долучилися вже близько тридцяти броварських ОСББ та ЖБК, деякі неодноразово. На компенсації місто виділило майже два мільйони гривень. Для того, щоб отримати компенсацію за встановлений генератор, керівництво ОСББ або ЖБК має звернутися до міського Управління житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту. Заявку розглядає комісія, визначає суму компенсації та виносить рішення за засідання виконкому", - написав Сапожко.

Мер додав, що цього року є вже декілька заявок на отримання компенсацій. Закликав усіх мешканців багатоквартирних будинків бути активними, і долучатися до цієї програми, щоб не залежати від відключень світла.

Маємо бути енергонезалежними – мер Броварів Ігор Сапожко про встановлення сонячних панелей у міській клінічній лікарні (відео)26.07.24, 10:12

Захар Подкидишев

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Партизани розвідали казанський пороховий завод у рф - "АТЕШ"

 • 24139 переглядiв

П'ятий індієць загинув, воюючи за росію в Україні - AFP

 • 22000 переглядiв

У Німеччині блискавка вдарила в дерево: загинула дитина

 • 12241 переглядiв

Ракета X-101 рф знову впала в калмикії: що відомо

 • 12349 переглядiв