liudy-rozbyraiut-zavaly-korpusu-okhmatdytu-v-yakyi-vluchyla-rosiiska-raketa

Люди розбирають завали корпусу Охматдиту, в який влучила російська ракета

 • 59970 переглядiв

У києві триває розбір завалів зруйнованого корпусу дитячої лікарні, в який під час ранкової атаки влучила російська ракета. Про це УНН пише з посиланням на відео з місця події, які опублікували Міністерство охорони здоров'я та Радіо Свобода.

Деталі

Зруйнований один з двоповерхових корпусів на території лікарні. На відео можна побачити зруйнований дах, тріснуті стіни. З середини будівля продовжує диміти. Їдким димом затягнуто подвір'я лікарні, медпрацівники роздають людям медичні маски.

Люди вишикувались в довгу чергу та передають цеглини. Серед них багато медичних працівників – лікарів та санітарів. Також на місці працюють надзвичайники та поліцейські криміналісти. Усього на розборі завалу працює близько сотні людей.

Працівник Охматдиту, лікар фізичної та реабілітаційної медицини Павло Андрєєв закликав киян долучитись до розбору завалів.

Якщо хтось перебуває поруч з "Охматдитом", потрібна допомога - завали розбирати. Хтось поряд - приїздіть, допомагайте

- сказав він у відео, яке записав з місця події.

Нагадаємо

За даними прем'єра Деніса Шмигаля, під завалами в Охматдиті можуть бути люди. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що пацієнтів лікарні евакуюють до інших медичних закладів Києва.

На поточний час відомо про 7 загиблих та 11 постраждалих внаслідок ракетної атаки на Київ, проте інформація уточненяється.

Ракетний удар рф по Києву: падіння уламків зафіксували у 7 районах, ДСНС показала наслідки08.07.24, 11:45

Популярні

Новини по темі

З-під завалів в "Охмадиті" врятували людину – Клименко

 • 59642 переглядiв

Ракетний удар рф по Києву забрав життя 7 людей - КМВА

 • 55692 переглядiв