lets-talk-about-art-cambridgeua-razom-z-mystetskym-arsenalom-provedut-anhlomovni-ekskursii

"Let's talk about art": Cambridge.ua разом з Мистецьким арсеналом проведуть англомовні екскурсії

 • 124729 переглядiв

Українців запрошують на англомовні екскурсії Мистецьким арсеналом. Вони відбудуться в межах виставки "Між прощанням і поверненням". Після огляду картин та інсталяцій учасники обговорять усе побачене з кваліфікованим викладачем Cambridge.ua на тематичному speaking club, передає УНН.

Перший Кембриджський центр спільно з Мистецьким Арсеналом анонсують другу серію англомовних екскурсій під назвою 'Let's talk about art'! Вони відбудуться 20 та 27 липня о 16:00 за адресою: вул. Лаврська, 10-12.

Представники Арсеналу розповідатимуть про виставку "Між прощанням і поверненням", де представлені роботи українських митців, присвячені місцям, куди ми не можемо повернутись, англійською мовою. Після прогулянки залами, учасники поділяться своїми враженнями один з одним у форматі розмовного клубу. Модерувати обговорення буде викладач школи англійської.

Тривалість події — 90 хвилин, з яких 30-40 хвилин займатиме екскурсія, а ще 60 хвилин — обговорення.

Для того, щоб потрапити на екскурсію треба придбати вхідний квиток на виставку. Зробити це можна на сайті Арсеналу або на касі в день екскурсії. Вартість квитка — 120 грн, пільговий — 60 грн.

Зауважте, що кількість місць обмежена, тому також потрібно заздалегідь зареєструватися. Google-форму для запису на подію оприлюднить Перший Кембриджський центр у себе на сайті.

Перша серія англомовних екскурсій вже відбулась 22 та 29 червня. Учасники побачили роботи сучасних митців, обговорили їхнє осмислення втрати дому та поділились власними історіями.

А оскільки заходи відбувались англійською мовою, учасникам вдалося покращити розмовні навички та сприйняття англійської на слух.

До слова, вивчення іноземної завдяки подібним подіям — не лише корисний, але й захопливий процес. Екскурсії в Мистецькому арсеналі — це можливість поєднати культурний розвиток із мовною практикою. Адже під час таких заходів учасники не просто вивчають нові слова та фрази, а й застосовують їх у реальних комунікативних ситуаціях, обговорюючи сучасне мистецтво, його вплив та значення.

Крім відвідування англомовних заходів, вивчати англійську мову можна за допомогою багатьох інших цікавих форматів. Наприклад, тематичних speaking clubs. Ви можете переглянути фільм в оригіналі, а пізніше обговорити його в колі однодумців. Те ж саме стосується і книжок та дискусій щодо них.

Покращити рівень англійської також допоможе читання статей на іноземній, а також перегляд новин від світових телекомпаній — наприклад, BBC та CNN. Це дозволить покращити сприйняття англійської на слух та призвичаїтись до акцентів різних людей.

Незалежно від обраного методу, головне — це регулярність та мотивація. Вивчення мови має приносити задоволення, тоді процес буде ефективним та продуктивним.

Не пропустіть можливість розширити свої горизонти та вдосконалити англійську, поєднуючи навчання з улюбленими заняттями та новими враженнями!

Популярні

Новини по темі

Компанії Tesla дозволили розширити завод у Німеччині

 • 15018 переглядiв