latviyskiy-bank-cherez-mobilniy-dodatok-vidkriye-rakhunki-ukrayinskim-bizhentsyam

Латвійський банк через мобільний додаток відкриє рахунки українським біженцям

 • 145725 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Банк Citadele у Латвії через велику кількість заявок запропонував відкрити банківський рахунок онлайн. Про це повідомляє Lsm.lv, передає УНН.

Деталі 

Банк 6 липня повідомив, що вони отримали 4200 заявок на відкриття рахунків від біженців з України в країнах Балтії.

"Щоб спростити процес подання заявки для українців і запропонувати їм більш сучасний цифровий досвід, тепер вони зможуть відкривати рахунок дистанційно через мобільний додаток Citadele", – зазначили в банку.

Як зазначається, громадяни України, які перебувають у Латвії чи Естонії, зможуть відкрити рахунок безкоштовно.

Раніше для цього потрібно було записатися на прийом у відділення банку, мати при собі проїзний документ чи посвідчення особи, видані в Україні, або посвідку на тимчасове проживання, видану в Латвії. Тепер ж українці можуть подати заявку на відкриття банківського рахунку через додаток 24 години на добу. Це можна зробити будь-де за допомогою телефону та інтернету.

Відкрити банківський рахунок, як пише видання, можна в три етапи: завантажити мобільний додаток Citadele; зробити селфі; сфотографувати український проїзний документ або посвідчення особи та завантажити особисті дані, включно з латвійським чи естонським номером телефону та персональним кодом. Процес оформлення займає 5-7 хвилин. Якщо завантажена інформація правильна, банк зв’яжеться з клієнтом.

Цитата

"Зважаючи на те, що українці стали частиною нашого суспільства та бачимо велику кількість біженців від війни в країнах Балтії, ми миттєво почали працювати над розширенням функцій нашого додатку. Банківський рахунок є основною потребою в наш час, можливість відкрити його дистанційно допоможе зробити цей процес простішим і сучаснішим для будь-кого", - зазначив директор зі стратегії та розвитку бізнесу банку Владислав Мироновс.

Нагадаємо 

Латвія пожертвує Україні ліки та медичні товари на 1,4 млн євро.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ знищили чотири військові склади рф та ворожу ДРГ

     • 231726 переглядiв