kuleba-pro-vashynhtonskyi-samit-ukraina-pratsiuie-nad-zabezpechenniam-sylnoho-i-dalekosiazhnoho-kroku-do-chlenstva-v-nato

Кулеба про Вашингтонський  саміт: Україна працює над забезпеченням "сильного і далекосяжного кроку" до членства в НАТО

 • 26762 переглядiв

Україна прагне досягти значного прогресу на шляху до членства в НАТО на Вашингтонському саміті Альянсу в липні, оскільки вона захищає кордони НАТО, захищаючи себе.

Україна працює над тим, щоб забезпечити "сильний і далекосяжний крок" до членства в НАТО на Вашингтонському саміті Альянсу в липні. Про це  заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба журналістам, передає УНН з посиланням на The Guardian.

"Ми вважаємо, що Україна відповідає головному критерію членства, а саме здатності захищати кордони НАТО. Ось що ми робимо, захищаючи Україну… Дозвольте мені сказати, що ми наполегливо працюємо, щоб зробити сильний і далекосяжний крок до членства України в НАТО на Вашингтонському саміті", - сказав Кулеба. 

Доповнення

Генеральний секретар НАТО ще раз підтвердив, що на саміті НАТО у Вашингтоні цього літа буде "крок вперед" для України. Про це він сказав за підсумками телефонних переговорів  з президентом Фінляндії Александром Стуббом, який також заявив, що обговорювалася необхідність продовження підтримки України. 

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух пролунав у Миколаєві - ЗМІ

     • 24995 переглядiв

    росія розгорне ЗРК "Панцир" для захисту нафтогазових об'єктів

     • 21030 переглядiв