ukenru
kryvomu-rohu-khmelnytskomu-ta-odesi-neobkhidno-spozhyvaty-elektryku-oshchadlyvo-holova-nek-ukrenerho

Кривому Рогу, Хмельницькому та Одесі необхідно споживати електрику ощадливо - голова НЕК "Укренерго"

 • 24429 переглядiв

Енергосистема все ще відновлюється після нещодавніх ворожих атак, найскладніша ситуація в Харкові, тоді як Кривий Ріг, Хмельницький та Одеса сьогодні не мають жодних обмежень, але повинні споживати електроенергію економно.

Енергосистема все ще відновлюється після останньої серії ворожих атак. Найважча ситуація в Харкові. В Кривому Розі, Хмельницькому, Одесі сьогодні без обмежень, але електроенергію в цих регіонах необхідно споживати ощадливо. Про це у четвер розповів голова НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький в ефірі "Суспільне. Студія", передає УНН

Ми бачимо нові атаки на енергооб’єкти різного масштабу. Не стала виключенням і нинішня ніч, коли в південному регіоні ворог намагався за допомогою дронів-камікадзе атакувати деякі об’єкти, магістральні мережі "Укренерго". Наразі маємо певні обмеження в електропостачанні в Харкові

- пояснив Володимир Кудрицький.

Він зауважив, що Харків вже ще оговтується від масованого удару рф 22 березня, яким ворог намагався зруйнувати всю енергосистему міста. В інших регіонах, зі слів Кудрицького,  диспетчерський центр "Укренерго" обмежень поки що не вводив. 

Він нагадав, що останніми днями були проблеми з енергопостачанням в Одесі, Хмельницькому  та Кривому Розі. 

"Сьогодні там поки що без обмежень. Там треба споживати електрику ощадливо, для того, щоб якомога більше мінімізувати ризики", - закликав Кудрицький. 

Стосовно Харкова, то голова НЕК "Укренерго" повідомив, що все необхідне обладнання для відновлення електрики є, наразі це питання часу ремонтних робіт.

28.03.24, 11:24 • [views_0]