kolishnyu-pershu-ledi-ssha-vipadkovo-pokhovali

Колишню першу леді США випадково "поховали"

 • 32252 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Дружина 41-го президента США Джорджа Буша-старшого Барбара Буш після тривалого лікування повернулася додому, де перебуватиме під наглядом близьких. Про це УНН повідомляє з посиланням на NBC.

Це вже не перша за останній час госпіталізація 92-річної колишньої першої леді. Про те, що Барбара Буш у лікарні, стало відомо після того, як її представники зробили заяви, що жінка та її близькі більше не шукатимуть новітніх методів лікування, а зосередяться на "комфортному догляді".

"Її оточують члени родини, яких вона дуже любить, вона високо цінує численні добрі слова, що надійшли їй, а особливо молитви, які проголошують за неї", - йдеться у заяві, яку оприлюднили представники президентської родини.

Детальної інформації щодо хвороби дружини колишнього президента США та матері ще одного американського президента поки немає. Відомо тільки, що раніше у жінки було діагностовано базедову хворобу, а у 2009 році вона перенесла операцію на серці.

Ймовірно, саме повідомлення про стан здоров’я Барбари Буш стало причиною того, що сайт CBS опублікував новину про її смерть.

"НЕ ПУБЛІКУВАТИ - Колишня перша леді Барбара Буш пом*рла у віці 92 років НЕ ПУБЛІКУВАТИ", - таким був заголовок новини, яка провисіла на сайті всього кілька хвилин, однак не залишилась непоміченою.

Нагадаємо, помер оскароносний режисер  Мілош Форман.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Колишню першу леді США випадково "поховали"

     • 32252 переглядiв

    У Росії уже сьогодні очікують блокування Telegram

     • 10661 переглядiв

    Україна припинила відбір газу з ПСГ

     • 8760 переглядiв

    У Києві під ногами учасників масової бійки вибухнула граната

     • 12254 переглядiв

    Brent торгується нижче 72 дол. за барель

     • 5649 переглядiв