Аби приготувати класичний рецепт смачного тістечка, потрібно, для початку, заварити каву.
“На велику чашку беремо чайну ложку кави з великою гіркою”, — йдеться у повідомленні.
Далі слід відокремити білки від жовтків, і збити їх із цукром. До отриманої суміші треба додати сир.
До білків, які були відокремлені від жовтків, слід додати щіпку солі або кілька крапель лимонного соку, і збити отриману суміш міксером.
“Далі висипаємо до білків цукор і збиваємо”, — кажуть у KOKTEBEL.
Після цього потрібно поєднати в одну суміш збиті білки, сир та жовтки. Це — крем, який знадобиться на останньому етапі приготування тістечка.
Каву, яка за час приготування крему охолола, потрібно вилити у тарілку, і додати туди ж коньяк. В кавово-коньячній суміші потрібно розмочити печиво: дуже швидким рухом, по секунді з однієї й іншої сторони, і викласти його на дно форми.
Зверху, не шкодуючи, треба викласти шар крему, другим шаром — вимочене у каві з коньяком печиво, і третім — знову товстий шар крему.
“Поставте тірамісу в холодильник на 5 годин, а краще — на ніч, перед подачею посипте какао. Головний секрет приготування тирамісу в тому, щоб коньяк KOKTEBEL залишився до моменту додавання у тісто. Адже спокуса дуже велика!”, — резюмували творці бренду KOKTEBEL.
Як писав УНН, Україна буде виробляти коньяк та шампанське щонайменше до кінця 2025 року.