khochut-perekhopiti-initsiativu-sirskiy-zayaviv-scho-rosiyani-nastupayut-odrazu-na-dekilkokh-skhidnikh-napryamkakh

Хочуть перехопити ініціативу: Сирський заявив, що росіяни наступають одразу на декількох східних напрямках

 • 61354 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Попри великі втрати окупанти продовжують наступ відразу на декількох східних напрямках. Про це у своєму Telegram-каналі заявив командувач східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський, передає УНН.

Цитата

“Ворог не відмовляється від своїх планів та продовжує наступальні дії одночасно на декількох східних напрямках. Зокрема, попри великі втрати росіяни атакують наші частини, які обороняються в районі Куп’янська”, — йдеться у дописі.

Крім того, росіяни все частіше використовують дрони-камікадзе.

Деталі

За словами Сирського, на півночі та півдні від Бахмута російські війська намагаються перехопити ініціативу, шляхом проведення контратак.

“Втім, наші оборонці розбивають усі плани та намагання окупантів захопити нашу землю. Ворог щодня втрачає свої наступальні спроможності”, - зазначив командувач східного угруповання.

Доповнення

Сирський розповів, що тижні в районі відповідальності ОСУВ “Хортиця” російські війська втратили понад 4 тисячі осіб. Знищено та пошкоджено понад 500 одиниць військової техніки окупантів.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський провів селектор, де заслухав зведення з фронту про збільшення кількості ворожих штурмів і заявив про підсилення контрбатарейної боротьби та сил ППО на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов очікує, що у 2025 році в росії відчують реальні проблеми

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві масштабна пожежа на СТО

     • 249308 переглядiв

    В ЄС стривожені через етнічні чистки в Судані

     • 66542 переглядiв