ukenru
khersonshchyna-na-zalyshenii-rosiianamy-mini-pidirvalys-dvoie-odyn-cholovik-zahynuv-shche-odyn-vtratyv-nohy

Херсонщина: на залишеній росіянами міні підірвались двоє: один чоловік загинув, ще один втратив ноги

 • 27376 переглядiв

У селі Червоний Маяк Херсонської області внаслідок вибуху російської міни загинув один чоловік, а ще один 38-річний постраждалий, якого госпіталізували, зазнав травматичної ампутації ніг.

У селі Червоний Маяк, що на Херсонщині на російській міні підірвались ще двоє чоловіків. Один загинув, інший втратив ноги. Про інцидент розповів голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Трагедія сталась у селі Червоний Маяк. Внаслідок детонації 38-річний чоловік отримав важкі поранення: мінно-вибухову травму, травматичну ампутацію ніг. Потерпілого доставили до лікарні. Нині медики борються за його життя. Ще один чоловік, на жаль, загинув на місці. Мої співчуття рідним та близьким.

– написав Прокудін.

Деталі

Прокудін вкотре закликав мешканців Херсонщини бути обачними та не відвідувати місця, де ще не працювали вибухотехніки.

Якщо ви побачили підозрілий предмет, не чіпайте! Це може коштувати вам життя! Відійдіть на безпечну відстань та негайно повідомте про знахідку поліцейським або рятувальникам!

– додав голова ОВА.

Нагадаємо

У Миколаївській області знайшли труп чоловіка без ніг після того, як він проігнорував попередження про мінну небезпеку в прибережній зоні та підійшов до урізу води, де, ймовірно, натрапив на вибухонебезпечний предмет, через що і загинув. Про випадок розповіли у пресслужбі Сил Оборони Півдня.