kharkivshchyna-u-prokuraturi-pokazaly-vovchansk-pislia-rosiiskykh-artyleriiskykh-atak

Харківщина: у прокуратурі показали Вовчанськ після російських артилерійських атак

 • 24969 переглядiв

Російські окупанти двічі за добу обстріляли Вовчанськ, пошкодивши житлові будинки, господарські споруди та автомобіль, поранивши 66-річного мирного мешканця, якого госпіталізували.

Російські загарбники двічі за день обстріляли Вовчанськ. Травмували мирну мешканку. Наслідки атаки на місто показали у Харківській обласній прокуратурі, передає УНН.

Деталі

За даними слідчих окупанти вдарили по місту близько 10:20 та пізніше приблизно о 13:25. Через що у Вовчанську були пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди й автівка. А місцева жителька 66 років потрапила до лікарні із пораненням.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф. За фактами цих обстрілів відкрите кримінальне провадження та розпочате досудове розслідування про порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо

Раніше УНН писав із посиланням на голову Харківської ОВА, про те що російські військові 11 березня, атакували Вовчанську громаду, Куп’янщину та Харківський район. Тоді повідомлялось  про чотирьох травмованих та пошкодження приватних будинків.

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі

Попри війну видобуток вугілля на шахтах зростає - Міненерго

 • 82275 переглядiв