ukenru
khamas-vypustyv-blyzko-30-raket-po-izrailiu-ulamky-snariadiv-poshkodyly-shkolu

ХАМАС випустив близько 30 ракет по Ізраїлю: уламки снарядів пошкодили школу

 • 26241 переглядiв

ХАМАС і Хезболла випустили близько 30 ракет в бік Ізраїлю, поранивши щонайменше двох осіб, причому ХАМАС взяв на себе відповідальність за атаку на Тель-Авів.

Сьогодні, 21 грудня, ХАМАС та Хезболла запустили у бік Ізраїлю близько 30 ракет, це стало наймасованішим обстрілом за останні декілька днів. Вже відомо про щонайменше двох постраждалих. Про це з посиланням на Times of Israel, передає УНН. 

Деталі 

Військові наразі не коментують запуски ракет, які значною мірою спростували ідею про те, що наступ військових серйозно обмежив здатність терористів Гази вести вогонь по Ізраїлю.

21.12.23, 10:53 • [views_0]

У виданні додають, що озброєне крило ХАМАСу "Бригади Аль-Кассам" та ліванське терористичне угруповання "Хезболла" взяли на себе відповідальність за сьогоднішній обстріл Тель-Авіва. 

Зазначається, що наразі відомо про двох постраждалих у північних районах Ізраїлю. 

Доповнення

Відомо, під час масованого обстрілу Ізраїлю одна зі шкіл у Тель-Авіві була пошкоджена уламками. У закладі запевняють, що всі учні були в безпеці та дісталися бомбосховищ під час ракетного удару.

Разом з тим у соцмережах з'явились кадри міста, після обстрілу. Видно, що вулиці всіяні уламками ракет, зокрема перехоплювачів. 

Нагадаємо

ХАМАС відкинув пропозицію Ізраїлю про тижневе припинення вогню для звільнення заручників, вимагаючи негайного припинення вогню і звільнення палестинських в'язнів. 

18.12.23, 11:57 • [views_0]

Володимир Омельченко

Новини Світу