kerivnytstvo-lvivskoi-politekhniky-khotilo-obhovoryty-z-farion-pytannia-yii-zvilnennia-vona-ihnoruvala-dzvinky-nardep

Керівництво Львівської політехніки хотіло обговорити з Фаріон питання її звільнення, вона ігнорувала дзвінки – нардеп

 • 3685 переглядiв

Ірина Фаріон маніпулює інформацією, що її, нібито, ніхто не попередив про звільнення з Львівської політехніки.

Керівництво Львіської політехніки хотіло обговорити з Іріною Фаріон питання її звільнення. Однак єкснардепка ігнорувала дзвінки. Про це повіломила народний депутат, член комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина, пише УНН.

Цитата

"Що цікаво, слова Фаріон про те, що з нею ніхто не обговорив ситуацію перед фінальним рішенням — просто маніпуляція. Керівництво кілька разів телефонувало Ірині, щоб обговорити з нею це питання. Однак Фаріон проігнорувала дзвінки і подала це так, нібито її навіть не спромоглися повідомити особисто", - написала Гришина в Telegram.

Нардеп додала, що Фаріон остаточно звільнили з Львівської політехніки. Зникнення допису про звільнення зі сторінки у соцмережах - просто технічний момент.

Нагадаємо

Скандальну екснардепку, проти якої Служба безпеки відкрила кримінальне провадження по низці статей, згідно з новинами "Львівської політехніки" від 15 листопада, було звільнено з посади.

Також стало відомо, що Нацрада призначила перевірку телеканалу "5" через скандальні висловлювання екснардепки Ірини Фаріон про російськомовних військових в програмі "Рандеву з Яніною Соколовою".

Захар Подкидишев

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві на ринку спалахнула масштабна пожежа

     • 5135 переглядiв