ukenru
karl-iii-vpershe-ziavyvsia-na-publitsi-z-momentu-diahnostyky-raku-vidvidavshy-paskhalnu-sluzhbu

Чарльз ІІІ вперше з’явився на публіці з моменту діагностики раку, відвідавши пасхальну службу

 • 55958 переглядiв

Король Чарльз ІІІ вперше з'явився на публіці після діагностування раку, відвідавши великодню службу в каплиці Святого Георгія у Віндзорі, посміхаючись і махаючи рукою доброзичливцям.

Британський король Чарльз ІІІ і королева Камілла відвідали великодню службу в неділю 31 березня 2024 року. На появу королівського подружжя чекали з нетерпінням. Це був перший публічний виступ британського монарха після оголошення діагнозу раку. Про це передає УНН із посиланням на ORF та CNN.

Деталі

Британський король Чарльз ІІІ і його дружина Камілла відвідали сьогодні пасхальну службу в каплиці Святого Георгія у Віндзорі. Подружжя посміхалося і махало рукою, коли входило до церкви на території Віндзорського замку.

Коли хтось із групи глядачів вигукнув "Щасливої Пасхи!", Король відповів: "І вам також!".

Також були присутні два брати Короля. Принц Едвард був зі своєю дружиною Софі. Їхній син Джеймс (16 років) був з батьками. Принц Ендрю був там, як і його колишня дружина Сара Фергюсон.

Енн Дейлі, стюардеса на пенсії, була однією з тих, хто кілька годин чекав на прибуття короля біля каплиці. Вона розповіла CNN, що здійснила тригодинну поїздку потягом зі столиці Уельсу Кардіффа, "щоб підтримати його" і принцесу Уельську після того, як їм поставили діагноз "рак".

"Він виглядав чудово. Він посміхався мені і трохи сміявся, йому сподобався валлійський прапор", - додала вона.

Нагадаємо

Британський король Чарльз ІІІ  високо оцінив рішучість і силу українців у другу річницю повномасштабного нападу рф.

Папа Франциск закликав до припинення воєн, в тому числі в Україні, і висловив надію на загальний обмін всіх полонених між росією і Україною.