kamala-harris-otrymala-znachnu-pidtrymku-sered-demokrativ-dlia-vysuvannia-na-post-prezydenta-ssha

Камала Гарріс отримала значну підтримку серед демократів для висування на пост президента США

 • 28559 переглядiв

Віце-президент США Камала Гарріс отримала необхідну кількість голосів серед делегатів від Демократичної партії для висування кандидатом у президенти. Це відкриває їй шлях для суперництва з республіканцем Дональдом Трампом на майбутніх виборах.

Камала Гарріс отримала значну підтримку серед демократів, які голосуватимуть за висування її кандидатури на пост президента від партії. Про це повідомляє AP, передає УНН.

Деталі

У США віце-президент Камала Гарріс здобула підтримку необхідної кількості делегатів від Демократичної партії, щоб стати кандидатом у президенти від своєї партії на майбутніх виборах. Це відкриває їй шлях для суперництва з республіканцем Дональдом Трампом, який претендує на переобрання.

Швидка мобілізація підтримки Гарріс стала сигналом про те, що партія намагається подолати тижні внутрішніх суперечок навколо політичного майбутнього президента Байдена та об’єднатися задля перемоги над Трампом менше ніж через 100 днів до дня виборів.

Вже в понеділок ввечері кілька делегацій, включаючи з Техасу та її рідного штату Каліфорнія, підтвердили свою підтримку Гарріс. За даними AP, до кінця понеділка Гарріс заручилася підтримкою більше ніж 1976 делегатів, що є достатнім для перемоги в першому турі голосування.

Камала Гарріс зібрала рекордні 81 млн доларів за добу після оголошення про намір балотуватися на посаду президента США23.07.24, 05:51

Популярні

Новини по темі

Окупанти атакували Дніпропетровщину: жертв немає

 • 24211 переглядiв

За добу рф втратила в Україні 1220 військових

 • 24134 переглядiв

Севастополь атакували БпЛА: є пошкодження

 • 27686 переглядiв