izrail-perekhopyv-povitriani-tsili-z-livanu-cherez-ataku-dvoie-viiskovykh-poraneni

Ізраїль заявив про перехоплення повітряних цілей з Лівану: через атаку двоє військових поранені

 • 14735 переглядiв

Армія оборони Ізраїлю перехопила повітряні цілі з Лівану, двоє військових поранені. ВПС Ізраїлю завдали удару по об'єктах 'Хезболли' на півдні Лівану.

Армія оборони Ізраїлю повідомила про перехоплення повітряних цілей з Лівану, двоє військових поранені. ВПС Ізраїлю завдали удару по об'єктах 'Хезболли' на півдні Лівану. Про це повідомили у ЦАХАЛ у понеділок, пише УНН.

Деталі

Армія оборони Ізраїлю повідомила, що вночі після сирен, які звучали у Верхній Галілеї, було ідентифіковано "численні підозрілі повітряні цілі, що перетинають кордон з боку Лівану". "Декілька перехоплювачів були запущені в напрямку цілей, і було виявлено падіння поряд з Аєлет-ха-Шахар", - ідеться у повідомленні ЦАХАЛ у соцмережах.

"Внаслідок атаки в цьому районі офіцер та солдат Армії оборони Ізраїлю отримали поранення середнього ступеня тяжкості та були евакуйовані до лікарні для отримання медичної допомоги. Їхні сім'ї були повідомлені", - зазначається у повідомленні.

Пожежні служби Ізраїлю, як вказано, працювали над гасінням пожежі, що виникла в цьому районі внаслідок атаки.

Уже сьогодні вранці після сирен, які звучали у районі Західної Галілеї, за даними ЦАХАЛ, "перехоплювач був запущений у напрямку підозрілої повітряної цілі, яка перетинає кордон з боку Лівану". Інцидент завершено. Через небезпеку падіння уламків від перехоплювача були включені сирени.

Окрім того, в районі Малкії, за даними ЦАХАЛ, впав ворожий вибухонебезпечний БПЛА, який перетнув кордон з Ліваном. Про постраждалих не повідомлялося.

Вночі ВПС Ізраїлю, як повідомляється, завдали удару по складу зброї та кількох об'єктах інфраструктури "Хезболли" в районі Кфаркели на півдні Лівану. Окрім того вказано, що артилерія Армії оборони Ізраїлю обстріляла райони Шебаа та Рашая Аль-Фухар на півдні Лівану.

МЗС радить українцям утриматись від поїздок до Лівану29.07.24, 19:59

Популярні

Новини по темі

На Вінниччині вночі знищили 4 ворожі дрони

 • 26573 переглядiв

Курс валют на 5 серпня: долар відновив ріст

 • 24268 переглядiв

У Сумах повідомили про вибух на тлі повітряної тривоги

 • 26293 переглядiв

На Дніпропетровщині вночі збито 2 ворожі "шахеди"

 • 23258 переглядiв