ukenru
izrail-blokuie-prodovolchu-dopomohu-oon-dlia-pivnichnoi-hazy

Ізраїль блокує продовольчу допомогу ООН для північної Гази

 • 129290 переглядiв

Ізраїль перешкоджає надходженню продовольчої допомоги на північ Гази, заявив директор Близькосхідного агентства ООН для допомоги палестинським біженцям і організації робіт (UNRWA).

Ізраїль перешкоджає надходженню продовольчої допомоги до північних районів Гази. Про це повідомляє директор Організації ООН з надання допомоги палестинським біженцям UNRWA Філіп Лаццаріні у X, передає УНН.

Деталі

За інформацією Організації ООН з надання допомоги палестинським біженцям UNRWA, Ізраїль перешкоджає надходженню продовольчої допомоги до північних районів Гази.

Поки що Ізраїль не прокоментував це повідомлення. Проте директор Організації ООН з надання допомоги палестинським біженцям UNRWA Лаццаріні закликає негайно скасувати обмеження.

Додамо

За даними Всесвітньої продовольчої програми WFP, жителям північної частини Гази загрожує неминучий голод не пізніше травня, якщо не буде надана цьому району допомога.

Голод на півночі Гази: 70% стикаються з критичною нестачею продовольства, 30 смертей від недоїдання19.03.24, 02:43 • [views_0]